Carrière coaching

Carrière doelen realiseren

Als werkgever zijn er verschillende redenen om medewerkers te ondersteunen in het vormgeven van hun carrière. Deze tijd vraagt om lenige efficiënte organisaties waar de juiste talenten op de juiste tijd op de juiste plekken terecht moeten komen. Aan de andere kant hebben medewerkers natuurlijk zelf ook ambities om zich blijvend te ontwikkelen.

Buddy’s hebben die corporate ervaring

Onze Buddy’s zijn door de wol geverfd en hebben hun strepen inmiddels verdiend. Hun drijfveer is om anderen te helpen succesvol te worden in hun loopbaan. Door op enige afstand 24/7 bereikbaar en beschikbaar te zijn, versnellen we het persoonlijke ontwikkelproces. Wij bepalen samen met jullie als werkgever en de werknemer de carrière doelen, bieden zo nodig inzichten aan de hand van een aantal assessments en lopen het proces een aantal maanden mee. Persoonlijk, betrokken en resultaatgericht. Op tijd wordt de juiste afslag genomen en een scherpe koers gevaren.

Giving back
Onze Carrière Buddy’s zijn ervaren professionals die zelf een succesvolle loopbaan achter de rug hebben. Zij weten uit ervaring hoe het spel gespeeld moet worden en hebben in deze fase van hun carrière de behoefte om daar anderen mee verder te helpen.