De Loopbaancheck 45+

Sta stil bij jezelf

Misschien herken je die behoefte om eens te sparren met een ervaren Carrièremaker? Het kan bijvoorbeeld gaan over de hobbels die je in je werk tegenkomt, een (nog) onvervulde ambitie of een boost geven aan je persoonlijke ontwikkeling. Wij staan voor je klaar om je te helpen met het opstellen van een ontwikkelplan.

Loopbaancheck 45+

Als je na wilt denken over de toekomst van je werk, dan kun je bij ons terecht. Samen kijken we dan in een drietal gesprekken naar je huidige werk, naar wat je kunt en leuk vindt, en hoe de toekomst er voor jou uit zou kunnen zien. De drie gesprekken leiden tot een persoonlijke analyse, zodat je weet waar je staat.

45+ en werknemer? Dan is het gratis!

Normaal bedragen de kosten van een loopbaancheck € 600,-. De overheid heeft echter een subsidie opengesteld voor werknemers van 45 jaar en ouder die minimaal 12 uur per week werken, waardoor deze loopbaancheck gratis is. En om het tot een succes te maken zijn jouw eigen input, motivatie en je inzet van belang om zoveel mogelijk uit dit traject te halen.

Wil jij net als een van de vele honderden mensen die wij de afgelopen jaren gecoached hebben in hun carrière gebruik maken van onze kennis en ervaring? Meld je dan nu aan voor een loopbaancheck. Bel met Freek Sanders op 06-39703564. Dan krijg je ons nieuwe boek “Carrière Candy” met korte, inspirerende verhalen die uit het werkelijke leven zijn gegrepen cadeau.