NIEUW: de Carrière Buddy

Is een Carrière-Buddy wat voor jou?

Met trots presenteren we ons nieuwe dienstverlening: de Carrière Buddy. Jouw persoonlijke steun en toeverlaat, als het gaat om keuzes maken in je carrière.

Vertragen om te kunnen versnellen

Je wilt meer sturing geven aan je loopbaan. Je vraagt je af welke stappen je het beste kan zetten. Je zoekt iemand om mee te sparren, die voldoende afstand van je heeft om helemaal eerlijk tegen je te zijn én die ook echt betrokken bij jouw zoektocht is. Die je helpt bij je puzzel. Iemand die weet dat een carrière geen een-dimensionale ladder is maar een klimrek met heel veel mogelijkheden.

Buddy’s willen hun eigen ervaring met je delen

Zo zijn onze Carrière-Buddy’s. Mensen met jarenlange ervaring binnen grote en kleine organisaties die je helpen om het beeld van je loopbaan scherp te krijgen. En je vervolgens ondersteunen bij het zetten van de juiste stappen. Waar sta je voor? Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten? En hoe kun je die het beste tot zijn recht laten komen? We hebben de afgelopen jaren honderden mensen geholpen met hun carrière. We helpen ook jou graag een stap verder.

Meer weten?

Je kan al van start met een C-Buddy voor €121 per maand (inclusief BTW). Lijkt het je wat of wil je meer informatie? Bel dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met 035 7856749 of mail naar info@sbuddy.nl