Jouw werk. Onze wereld.

Meer weten? Bel 035 7856749

Je outplacement-specialist in Almere & Lelystad

Hoewel outplacement een uitdaging lijkt, moet je het ook als inspirerend zien. Want dat is het, met S-Buddy. Wij bedienen uiteenlopende opdrachtgevers in Almere en Lelystad. Zij werken het liefst met een gespecialiseerde en betrokken partner, aan een zorgvuldige en effectieve begeleiding. Dankzij die persoonlijke en proactieve aanpak sluit de outplacement beter aan op de individuele behoeften van het individu. Een aantoonbaar voordeel hiervan is dat deze gemiddeld een half jaar eerder aan het werk is dan iemand zonder professionele begeleiding. Kies hier ook voor, neem contact met ons op voor succesvol outplacement in Almere of Lelystad.

S-Buddy in beeld

_IB_6101

Snel weer aan de slag met S-Buddy

"Het kwam als een donderslag bij heldere hemel. Ik had wel gehoord dat er een reorganisatie aan zat te komen, maar ik dacht dat ik buiten de gevarenzone zat. Mijn manager deelde het mij kort en duidelijk mede. Ik werd verwezen naar het Mobiliteitscentrum. Na een intakegesprek koos ik voor S-Buddy; en daar ben ik nog steeds blij mee. Op de momenten dat ik daar behoefte aan had was mijn S-Buddy er. Ze had verstand van zaken, was praktisch en doortastend. Binnen een maand of 5 vond ik een nieuwe baan. Ik zal mijn S-Buddy missen, maar ben toch vooral blij dat ik nu weer aan de slag ben."

Waarom onze outplacement?

S-Buddy doet niet aan ellenlange procedures en dikke dossiers. Met ons ga je meteen aan de slag. Dit kan het vinden van de juiste vacatures zijn, het opstellen van een sterke sollicitatiebrief met cv, of het bepalen van je plaats in de arbeidsmarkt. Maar ook kerncompetenties zoals zelfkennis, zelfvertrouwen, creativiteit, lef, motivatie, presentatie en doorzettingsvermogen komen aan bod. Het hangt allemaal af van wat je eigen traject, dat je vormgeeft met je sparringpartner bij S-Buddy. Omdat hij of zij een caseload heeft van slechts 15 mensen, kun je altijd rekenen op onverdeelde aandacht.

Hoe werkt onze outplacement?

Onze outplacement is altijd op maat. Een S-Buddy achterhaalt wat het individu nodig heeft en geeft deze het eigenaarschap over de toekomst. Want bij hem of haar ligt uiteindelijk de verantwoordelijkheid. Daarom stimuleren wij onze kandidaten na te denken én meteen actie te ondernemen. Want alleen actie levert de waardevolle feedback op die richting en drive geeft aan je outplacement. Je moet dan ook niet schrikken als S-Buddy snel de gebaande paden afgaat en je sneller op weg helpt dan verwacht. Ben je gevestigd in Almere of Lelystad, neem dan nu contact met ons op.

Lees de laatste berichten