Jouw werk. Onze wereld.

Meer weten? Bel 035 7856749

Effectieve outplacement in Amsterdam, Amstelveen & Haarlem

Outplacement gaat om passie voor werk. Daar draait het dan ook om bij S-Buddy, in ons service naar werkgevers en werknemers in Amsterdam, Amstelveen en Haarlem. Daarom bij ons geen dikke dossiers of ingewikkelde procedures. Onze outplacement is persoonlijk en toegepast, vanwege de bijpassende werkervaring een S-Buddy. Hij of zij geeft de werknemer  eigenaarschap over zijn of haar verdere carrière en daarmee de proactieve mentaliteit die hoort bij outplacement. Niet alleen is dit prettiger voor het individu, maar ook voor de werkgever. Met deze werkwijze is S-Buddy  uitgegroeid tot volwaardig businesspartner van grote en kleine organisaties in Amsterdam, Amstelveen en Haarlem.

S-Buddy in beeld

Waarom werkt onze outplacement?

S-Buddy verwelkomt kandidaten in een leeromgeving die op afstand staat van de eigen organisatie, los van tijd en plaats dankzij moderne communicatiemiddelen. Hierdoor ontstaat meer intrinsieke motivatie en dus meer drive en activiteit. Daarom dienen S-Buddy’s in de eerste plaats de  ambities en doelstellingen van hun kandidaten. Daarmee dragen zij tegelijkertijd optimaal bij aan de organisatiedoelstellingen.

_IB_6101

Snel weer aan de slag met S-Buddy

"Het kwam als een donderslag bij heldere hemel. Ik had wel gehoord dat er een reorganisatie aan zat te komen, maar ik dacht dat ik buiten de gevarenzone zat. Mijn manager deelde het mij kort en duidelijk mede. Ik werd verwezen naar het Mobiliteitscentrum. Na een intakegesprek koos ik voor S-Buddy; en daar ben ik nog steeds blij mee. Op de momenten dat ik daar behoefte aan had was mijn S-Buddy er. Ze had verstand van zaken, was praktisch en doortastend. Binnen een maand of 5 vond ik een nieuwe baan. Ik zal mijn S-Buddy missen, maar ben toch vooral blij dat ik nu weer aan de slag ben."

Hoe werkt onze outplacement?

Onze werkwijze hoort bij de moderne tijd. In plaats van maandenlang reflecteren en nadenken, stimuleren wij onze kandidaten om zelf na te denken en meteen actie te ondernemen. Want vooral actie levert waardevolle feedback op en geeft zo richting aan alle vervolgstappen. Zo vergroot je de effectiviteit van outplacement. Bovendien staat iedere S-Buddy slechts 15 kandidaten bij, waardoor je bij ons de onverdeelde aandacht krijgt die je verdient.

Succesvol in Amsterdam, Amstelveen en Haarlem

S-Buddy bestaat uit een hecht team van gedreven ZZP’ers. Wij houden elkaar scherp en up-to- date met intervisies en opleidingsdagen. Onze manager new business smeedt banden met organisaties in Amsterdam, Amstelveen en Haarlem waar we echt verschil kunnen maken. Zo kozen ING, Nuon, TMG, de Rabobank, Volksbank, het AMC, de Hogeschool van Amsterdam en gemeente Haarlemmermeer voor onze vorm van outplacement. Op deze manier zullen wij komende jaren steeds meer wezenlijke bijdragen leveren aan de ontwikkeling van succesvolle kandidaten én organisaties.

Lees de laatste berichten