Jouw werk. Onze wereld.

Meer weten? Bel 06 2266 9359

Effectieve outplacement in Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Voor effectieve outplacement is maatwerk nodig. Een goede reden om S-Buddy in te schakelen, dat gespecialiseerd is in outplacement voor diverse organisaties in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Wij doen het zonder dikke dossiers en ingewikkelde procedures en des te meer op persoonlijke en toegepaste wijze. Met je eigen S-Buddy, die beschikt over toepasbare werkervaring en tips. Hiermee herneem je als werknemer je eigenaarschap over je toekomst en zorg je als werkgever succesvol voor outplacement. S-Buddy werkt beter, gemakkelijker en prettiger voor iedereen en is hierdoor businesspartner geworden van vele organisaties in en buiten Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Werkt u mee?

S-Buddy in beeld

_IB_6101

Snel weer aan de slag met S-Buddy

"Het kwam als een donderslag bij heldere hemel. Ik had wel gehoord dat er een reorganisatie aan zat te komen, maar ik dacht dat ik buiten de gevarenzone zat. Mijn manager deelde het mij kort en duidelijk mede. Ik werd verwezen naar het Mobiliteitscentrum. Na een intakegesprek koos ik voor S-Buddy; en daar ben ik nog steeds blij mee. Op de momenten dat ik daar behoefte aan had was mijn S-Buddy er. Ze had verstand van zaken, was praktisch en doortastend. Binnen een maand of 5 vond ik een nieuwe baan. Ik zal mijn S-Buddy missen, maar ben toch vooral blij dat ik nu weer aan de slag ben."

Eigenzinnig outplacement

Onze werkwijze is ingericht op de moderne tijd. Liever dan op gezette tijden langdurig reflecteren en nadenken, stimuleren wij directe actie bij onze kandidaten. Levert dit niet meteen een nieuwe baan op, dan geeft het wel waardevol inzicht in wat er nodig voor meer succesvolle vervolgstappen. Hierdoor neemt de effectiviteit van je outplacement snel toe, even snel als je zelfverzekerdheid en ondernemingsdrift. Iedere S-Buddy begeleidt slechts 15 kandidaten, dus heb je de onverdeelde aandacht. Dit betekent dan ook dat je hem of haar altijd kunt bereiken. Telefonisch, via e-mail, app of chat. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Succesvol in outplacement

Ons succes in outplacement wordt onderstreept door ons uiteenlopende klantenbestand. Zo bedienen wij buiten Apeldoorn, Deventer en Zutphen bekende opdrachtgevers als ING, Nuon, de Rabobank, de Volksbank, TMG, het AMC, de Hogeschool van Amsterdam en gemeente Haarlemmermeer. Ook verzorgen wij outplacement bij oor kleinere organisaties. Opdrachtgevers kiezen voor onze meer gerichte en persoonlijke aanpak omdat deze past bij zowel de kandidaat als de organisatie. Dus welke achtergrond je ook hebt, voor welk bedrijf je ook werkt, S-Buddy helpt je vooruit.

Lees de laatste berichten