Jouw werk. Onze wereld.

Meer weten? Bel 06 2266 9359

Outplacement die werkt in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch

Het investeren in outplacement kan inspirerend én effectief zijn. Dat toont S-Buddy dagelijks aan in Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Ook hier staan wij diverse organisaties bij met de door- en uitstroom van (ex-)medewerkers. Omdat wij een leeromgeving creëren die losstaat van tijd en plaats, op afstand van de organisatie, krijgen werknemers meer ruimte en zin om te bewegen. Outplacement krijgt zo de voortstuwing die het nodig heeft. En dat is in ieders belang, van werknemer tot werkgever. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

S-Buddy in beeld

_IB_6101

Snel weer aan de slag met S-Buddy

"Het kwam als een donderslag bij heldere hemel. Ik had wel gehoord dat er een reorganisatie aan zat te komen, maar ik dacht dat ik buiten de gevarenzone zat. Mijn manager deelde het mij kort en duidelijk mede. Ik werd verwezen naar het Mobiliteitscentrum. Na een intakegesprek koos ik voor S-Buddy; en daar ben ik nog steeds blij mee. Op de momenten dat ik daar behoefte aan had was mijn S-Buddy er. Ze had verstand van zaken, was praktisch en doortastend. Binnen een maand of 5 vond ik een nieuwe baan. Ik zal mijn S-Buddy missen, maar ben toch vooral blij dat ik nu weer aan de slag ben."

Hoe werkt onze outplacement?

Bij ons krijg je geen dikke dossiers of eindeloze procedures. Je gaat meteen aan de slag met je cv, sollicitatiebrief en andere onderdelen. Zo spar je met je S-Buddy over netwerken, overtuigend sollicitatiegesprekken voeren, omgaan met afwijzingen en het doorlopen van tweede sollicitatierondes. Hiervoor is S-Buddy 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo heb je precies op het juiste moment feedback via een belletje, e-mailtje, appje of chat. Altijd met dezelfde Buddy, die jou en je werkveld begrijpt vanuit eigen werkervaring. Het is dan ook geen wonder dat onze sollicitanten gemiddeld 6 maanden eerder aan het werk zijn dan sollicitanten zonder professionele outplacement.

Wie gebruikt onze outplacement

S-Buddy bedient uiteenlopende opdrachtgevers in Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Bekende opdrachtgevers zijn het AMC, de Hogeschool van Amsterdam, gemeente Haarlemmermeer, ING, Nuon, Rabobank, Volksbank en TMG. Maar ook kleinere en totaal verschillende organisaties krijgen onze onverdeelde aandacht. Die leidt tot snelle resultaten dankzij persoonlijke aandacht, betrokkenheid naar de kandidaat en interesse in de doelstellingen van de organisatie. Welke achtergrond je ook hebt, wat je organisatie ook doet, S-Buddy werkt.

Lees de laatste berichten