Jouw werk. Onze wereld.

Meer weten? Bel 035 7856749

Jouw outplacement-specialist in Amersfoort & Utrecht

Outplacement lijkt misschien niet leuk, maar het kan wel degelijk inspirerend zijn. S-Buddy laat dit dagelijks zien aan zijn opdrachtgevers en kandidaten in Amersfoort en Utrecht. Met een zorgvuldige en effectieve begeleiding van S-Buddy kies je voor een maatgericht traject waarmee je outplacement wél volledig aansluit op de individuele en organisatorische behoeften. Gemiddeld zijn kandidaten hierdoor een half jaar eerder aan het werk. Leuk voor zowel werknemer als werkgever dus. Werk ook mee, werk met S-Buddy aan je outplacement in Amersfoort of Utrecht.

S-Buddy in beeld

_IB_6101

Snel weer aan de slag met S-Buddy

"Het kwam als een donderslag bij heldere hemel. Ik had wel gehoord dat er een reorganisatie aan zat te komen, maar ik dacht dat ik buiten de gevarenzone zat. Mijn manager deelde het mij kort en duidelijk mede. Ik werd verwezen naar het Mobiliteitscentrum. Na een intakegesprek koos ik voor S-Buddy; en daar ben ik nog steeds blij mee. Op de momenten dat ik daar behoefte aan had was mijn S-Buddy er. Ze had verstand van zaken, was praktisch en doortastend. Binnen een maand of 5 vond ik een nieuwe baan. Ik zal mijn S-Buddy missen, maar ben toch vooral blij dat ik nu weer aan de slag ben."

Hoe werkt onze outplacement?

Geen dossiers en ellenlange procedures bij S-Buddy. Wij gaan meteen voor en met je aan de slag. Bijvoorbeeld met je cv of sollicitatiebrief, of juist je positionering in de arbeidsmarkt. Alles bespreek of oefen je met je sparringpartner van S-Buddy. Hij of zij heeft een caseload van maar maximaal 15 kandidaten, waardoor je elkaar goed kent. Bovendien kun je op ieder moment mailen, bellen en chatten. Een leerzame, toegankelijke en inspirerende vorm van outplacement dus. Wil je meer weten? Neem dan direct vrijblijvend contact op.

Eigenzinnige vorm van outplacement

Wij passen onze outplacement geheel aan op de persoon. Zo achterhalen we samen wat een individu nodig heeft en geven deze het eigenaarschap terug over de carrière. Want de voornaamste verantwoordelijkheid ligt uiteindelijk altijd bij het individu. Belangrijk is dus dat je kandidaten stimuleert na te denken en tegelijkertijd actie te ondernemen. Vooral actie levert waardevolle leermomenten en feedback op over de richting van je outplacement. Verbaas je dan ook niet als S-Buddy al snel het gebaande pad afgaat als dat helpt je sneller aan de juiste baan te krijgen. Neem hiervoor nu contact met ons op. Wij zijn benieuwd naar jouw carrière en organisatie in Amersfoort of Utrecht en geven graag advies.

Lees de laatste berichten