Jouw werk. Onze wereld.

Meer weten? Bel 035 7856749

Succesvolle re-integratie in Almere & Lelystad

Als werkgever of werknemer zit je niet te wachten op re-integratie. Toch is dit juist een inspirerende én kansrijke periode, met S-Buddy. Wij laten dit dagelijks zien bij onze diverse opdrachtgevers en kandidaten in Almere en Lelystad. Op persoonlijke en maatgerichte wijze, in het belang van werknemer en werkgever. Zonder bureaucratie, met passie. Hierdoor komt succesvolle re-integratie sneller en positiever tot stand. Neem hiervoor nu contact met ons op.

S-Buddy in beeld

_IB_6101

Snel weer aan de slag met S-Buddy

"Het kwam als een donderslag bij heldere hemel. Ik had wel gehoord dat er een reorganisatie aan zat te komen, maar ik dacht dat ik buiten de gevarenzone zat. Mijn manager deelde het mij kort en duidelijk mede. Ik werd verwezen naar het Mobiliteitscentrum. Na een intakegesprek koos ik voor S-Buddy; en daar ben ik nog steeds blij mee. Op de momenten dat ik daar behoefte aan had was mijn S-Buddy er. Ze had verstand van zaken, was praktisch en doortastend. Binnen een maand of 5 vond ik een nieuwe baan. Ik zal mijn S-Buddy missen, maar ben toch vooral blij dat ik nu weer aan de slag ben."

Eindelijk moderne re-integratie

Voorheen bestond re-integratie vooral uit coaching en workshops. Hoewel waardevol, zijn deze niets zonder moderne technologie. Want waarom zou je niet onderweg, thuis of direct voor en na je sollicitatiegesprek even brainstormen met je re-integratiecoach? Juist dit zijn momenten die belangrijke inzichten opleveren, zeker in het samenspel met je professionele sparringpartner. Daarom bereik je hem of haar altijd snel via e-mail, app en telefoon en is S-Buddy het modernste integratiebureau van Almere en Lelystad.

Hoe werkt onze re-integratie?

S-Buddy gaat meteen gericht met je aan de slag. Dit is mogelijk dankzij je persoonlijke Buddy, die slechts 15 werknemers tegelijkertijd begeleidt. Hierdoor ben je goed bekend met elkaar, wat prettiger en beter werkt. Je ontwikkelt je gespreksvaardigheden, sollicitatiebrief, cv en visie. Naast je ‘harde’ vaardigheden versterken wij tevens je kerncompetenties, die hard nodig zijn voor je re-integratieproject. In een veilige en inspirerende omgeving werk je met je S-Buddy aan je presentatievermogen, lef, creativiteit, doorzettingsvermogen, motivatie, zelfkennis en zelfvertrouwen. Ook solliciteer je regelmatig, zodat je sneller feedback en waardevolle ervaring opdoet. Zo krijgt re-integratie richting. Het is dan ook niet verwonderlijk dat onze sollicitanten in Almere en Lelystad gemiddeld 6 maanden eerder aan het werk zijn dan sollicitanten zonder gerichte ondersteuning.

Lees de laatste berichten