Jouw werk. Onze wereld.

Meer weten? Bel 035 7856749

Succesvolle re-integratie in Amersfoort & Utrecht

S-Buddy laat zien dat re-integratie sneller, beter én leuker kan. Onze kandidaten zien het al snel als interessant leerproces, in plaats van een opgave. Zo besteed je automatisch meer tijd en energie aan je toekomst. Uitstelgedrag of teleurstellingen worden je vreemd. Werknemer én werkgever profiteren van een snellere re-integratie in Amersfoort of Utrecht. Dat is kenmerkend voor de werkwijze van
S-Buddy. Neem hiervoor nu contact met ons op.

S-Buddy in beeld

Alles voor je re-integratie

S-Buddy doet veel meer dan alleen het technische. Natuurlijk is het schrijven van je cv en sollicitatiebrief essentieel, net als het zoeken en analyseren van vacatures, leren netwerken of het oefenen van je sollicitatiegesprek. Maar ook je kerncompetenties mogen niet ontbreken. Succesvolle re-integratie leunt dan ook sterk op je zelfkennis, zelfvertrouwen, presentatie, lef, creativiteit, motivatie en doorzettingsvermogen. Ook in dit opzicht heb je meer aan S-Buddy, omdat je op elk belangrijk moment meteen bijgestaan wordt raad en daad.

_IB_6101

Snel weer aan de slag met S-Buddy

"Het kwam als een donderslag bij heldere hemel. Ik had wel gehoord dat er een reorganisatie aan zat te komen, maar ik dacht dat ik buiten de gevarenzone zat. Mijn manager deelde het mij kort en duidelijk mede. Ik werd verwezen naar het Mobiliteitscentrum. Na een intakegesprek koos ik voor S-Buddy; en daar ben ik nog steeds blij mee. Op de momenten dat ik daar behoefte aan had was mijn S-Buddy er. Ze had verstand van zaken, was praktisch en doortastend. Binnen een maand of 5 vond ik een nieuwe baan. Ik zal mijn S-Buddy missen, maar ben toch vooral blij dat ik nu weer aan de slag ben."

Hoe werkt onze re-integratie?

S-Buddy is het modernere re-integratiebureau van Amersfoort en Utrecht. In plaats van slechts coaching en workshops biedt S-Buddy je ongelimiteerde toegang tot een Buddy, die relevante werkervaring heeft. Hem of haar mag je altijd even bellen, e-mailen of appen. Als werknemer krijg je hierdoor snel nieuwe en betere ideeën, vaardigheden en zin in werk. En als werkgever behaal je eerder de organisatorische doelstellingen.

Persoonlijk & gericht

S-Buddy werkt voor grote opdrachtgevers zoals Nuon, ING, de Rabobank, het AMC en gemeente Haarlemmermeer, maar toch houden wij onze samenwerking ‘klein’. Als kandidaat verdwijn je dus niet zomaar in een groot bestand, maar kom je (goed) terecht in een bestand van maximaal 15 mensen. Je buddy kent je dus door en door en staat je zodoende bij met volledig persoonlijk en dus gericht advies, of je nu in Amersfoort of Utrecht bent gevestigd.

Lees de laatste berichten