Jouw werk. Onze wereld.

Meer weten? Bel 06 2266 9359

Slimme re-integratie in Amsterdam, Amstelveen & Haarlem

Je zit niet meteen te wachten op re-integratie. Toch kan juist dit een effectieve, leerzame én inspirerende periode zijn, met behulp van S-Buddy. Wij zijn actief voor uiteenlopende organisaties in Amsterdam, Amstelveen en Haarlem. Wij werken in het belang van zowel de werknemer als werkgever, maatgericht en persoonlijk. Zonder bureaucratie, met passie voor werk. Alleen zo komt snelle en positieve re-integratie tot stand. Neem hiervoor nu contact met ons op.

S-Buddy in beeld

Een nieuw soort re-integratie

Tot voor kort bestond mobiliteit eigenlijk vooral uit workshops en coaching. Nieuwe technologie en communicatiemiddelen kwamen er nog nauwelijks aan te pas. Dit terwijl je je kantoor tegenwoordig met je meedraagt, in de vorm van je mobiele telefoon of tablet. Dus waarom zou je niet even thuis of onderweg je re-integratiecoach mogen berichten voor het wisselen van gedachten? Zo ontstaat immers een grotere betrokkenheid en een persoonlijker leer- en verbeterproces. Hiervoor is je S-Buddy opgericht.

_IB_6101

Snel weer aan de slag met S-Buddy

"Het kwam als een donderslag bij heldere hemel. Ik had wel gehoord dat er een reorganisatie aan zat te komen, maar ik dacht dat ik buiten de gevarenzone zat. Mijn manager deelde het mij kort en duidelijk mede. Ik werd verwezen naar het Mobiliteitscentrum. Na een intakegesprek koos ik voor S-Buddy; en daar ben ik nog steeds blij mee. Op de momenten dat ik daar behoefte aan had was mijn S-Buddy er. Ze had verstand van zaken, was praktisch en doortastend. Binnen een maand of 5 vond ik een nieuwe baan. Ik zal mijn S-Buddy missen, maar ben toch vooral blij dat ik nu weer aan de slag ben."

Meteen aan de slag

In plaats van zware of procedures of dossiers ga je meteen aan de slag. Of dit nu gaat om het ontwikkelen van je gespreksvaardigheden, je cv en sollicitatiebrief of je visie op de toekomst en je werkveld. Door meteen te solliciteren en te evalueren doe je waardevolle ervaring en kennis op. En dat samen met iemand die jou en je achtergrond begrijpt. Hierdoor komt het dat onze sollicitanten in Amsterdam, Amstelveen en Haarlem gemiddeld 6 maanden eerder een nieuwe baan hebben dan sollicitanten zonder professionele re-integratie.

Voorbeeld van onze re-integratie in Amsterdam

Wij bedienen veel opdrachtgevers in en buiten Amsterdam, Amstelveen en Haarlem. Bekende partijen zijn Nuon, de Volksbank, de Hogeschool van Amsterdam, ING, de Rabobank, TMG, de gemeente Haarlemmermeer en het AMC. Bij de laatste hebben wij oud-werknemers begeleid bij hun het krijgen van een nieuwe baan. Bijzonder was de diversiteit in de achtergronden: HR-manager, verpleegkundigen, inkopers en administratief medewerkers hadden re-integratie nodig. Gelukkig is S-Buddy volledig gericht op diversiteit en hebben wij voor iedereen een Buddy met passende achtergrond.

Lees de laatste berichten