Jouw werk. Onze wereld.

Meer weten? Bel 035 7856749

Re-integratie die werkt in Apeldoorn, Deventer & Zutphen

S-Buddy brengt re-integratie op een hoger plan voor werkgevers en werknemers in ApeldoornDeventer en Zutphen. Dit gaat verder dan het zoeken naar vacatures of het schrijven van een sollicitatiebrief en cv. Als échte buddy helpen wij je met je kerncompetenties. Samen versterken we je zelfkennis, zelfvertrouwen, creativiteit, doorzettingsvermogen, lef, motivatie en presentatie. Dit ontneemt tegelijkertijd de druk op het management bij de dagelijkse gang van zaken en het re-integratietraject. Neem hiervoor contact met ons op.

S-Buddy in beeld

Moderne vorm van re-integratie

Met S-Buddy kies je voor moderne re-integratie. Kandidaten nemen niet alleen deel aan workshops of coaching, maar krijgen een eigen sparringpartner met relevante werkervaring. Hij of zij is altijd bereikbaar via moderne communicatiemiddelen. Zo heb je meteen op het juiste moment de juiste feedback. Bovendien ga je meteen aan de slag, zonder dikke dossiers of moeilijke procedures. Door solliciteren als leerproces te zien, breng je plezier, vaardigheid en snelheid in re-integratie.

_IB_6101

Snel weer aan de slag met S-Buddy

"Het kwam als een donderslag bij heldere hemel. Ik had wel gehoord dat er een reorganisatie aan zat te komen, maar ik dacht dat ik buiten de gevarenzone zat. Mijn manager deelde het mij kort en duidelijk mede. Ik werd verwezen naar het Mobiliteitscentrum. Na een intakegesprek koos ik voor S-Buddy; en daar ben ik nog steeds blij mee. Op de momenten dat ik daar behoefte aan had was mijn S-Buddy er. Ze had verstand van zaken, was praktisch en doortastend. Binnen een maand of 5 vond ik een nieuwe baan. Ik zal mijn S-Buddy missen, maar ben toch vooral blij dat ik nu weer aan de slag ben."

Succesvol in re-integratie

S-Buddy is actief voor uiteenlopende organisaties in maar ook buiten Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Zo kozen ING, Rabobank, Nuon, de Volksbank, TMG, het AMC, de gemeente Haarlemmermeer en de Hogeschool van Amsterdam al voor de moderne re-integratie van S-Buddy. Onze persoonlijke aandacht en betrokkenheid naar de kandidaat leveren het meeste op. Dit is te merken aan onze kandidaten, die gemiddeld 6 maanden eerder een nieuwe baan hebben dan mensen zonder professionele begeleiding.

Voor iedereen in Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Iedereen is aan het juiste adres bij S-Buddy. Want wij zijn gewend te werken met mensen uit zeer verschillende branches en achtergronden. Zo begeleiden wij kandidaten in het bank- en verzekeringswezen, de media, energie en ziekenhuizen. Ook alle niveaus zijn vertegenwoordigd: 40% van ons bestand heeft mbo-niveau en 45% hbo- en wo-niveau. Dus wie je ook bent, wij hebben een passende Buddy voor je in Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Lees de laatste berichten