Jouw werk. Onze wereld.

Meer weten? Bel 06 2266 9359

Werkende re-integratie in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch

Met behulp van S-Buddy pak je re-integratie net even slimmer aan. Waar de meeste bureaus in Eindhoven, Tilburg en Den Bosch vooral nog werken met coaching en workshops, geeft S-Buddy je liever volledig toegang tot een persoonlijke sparringpartner. Zo heb je altijd op het juiste moment je telefoontje, e-mailtje of appje dat je verder helpt. Je gaat meteen aan het werk met solliciteren en evalueren. Als werknemer krijg je zo snel nieuwe ideeën, vaardigheden en passie voor werk. Als werkgever behaald je sneller je doelstellingen. Neem hiervoor nu contact met ons op.

S-Buddy in beeld

Waarom S-Buddy voor jouw re-integratie in Eindhoven, Tilburg of Den Bosch?

S-Buddy leert dat solliciteren beter, leuker én sneller kan verlopen. Onze kandidaten zien het sollicitatieproces eerder als interessant leerproces dan een opgave. Hierdoor besteden zij automatisch meer tijd en energie aan hun re-integratie. Een gezonde dosis doorzettingsvermogen wordt vanzelfsprekend en uitstelgedrag of teleurstellingen komen amper of zelfs helemaal niet meer voor. Zo werk je als werknemer maar ook als werkgever aan betere re-integratie in Eindhoven, Tilburg en Den Bosch.

_IB_6101

Snel weer aan de slag met S-Buddy

"Het kwam als een donderslag bij heldere hemel. Ik had wel gehoord dat er een reorganisatie aan zat te komen, maar ik dacht dat ik buiten de gevarenzone zat. Mijn manager deelde het mij kort en duidelijk mede. Ik werd verwezen naar het Mobiliteitscentrum. Na een intakegesprek koos ik voor S-Buddy; en daar ben ik nog steeds blij mee. Op de momenten dat ik daar behoefte aan had was mijn S-Buddy er. Ze had verstand van zaken, was praktisch en doortastend. Binnen een maand of 5 vond ik een nieuwe baan. Ik zal mijn S-Buddy missen, maar ben toch vooral blij dat ik nu weer aan de slag ben."

Jouw soort re-integratie

Met S-Buddy maak je meer van je re-integratie. Niet alleen pak je technische zaken aan zoals het schrijven van je sollicitatiebrief en cv, het zoeken en analyseren van vacatures, het leren netwerken of het oefenen van sollicitatiegesprekken, ook versterk je bijbehorende kerncompetenties die onmisbaar zijn voor succesvolle re-integratie: zelfkennis, motivatie, zelfvertrouwen, creativiteit, lef, presentatie en doorzettingsvermogen.

Klein & persoonlijk

Hoewel S-Buddy het groot aanpakt met klanten zoals ING, de Rabobank, Nuon en het AMC, blijft onze onderlinge samenwerking ‘klein’. Je verdwijnt dus niet in een groot bestand. Integendeel: iedere S-Buddy heeft slechts maximaal 15 mensen als caseload. Hierdoor kent hij of zij je persoonlijk en is je samenwerking veel prettiger en effectiever. Snel schakelen en direct actie, daar draait het om.

Lees de laatste berichten