Supertrots zijn we op onze Wall of Fame!

“Ik heb een baan!”

Met het feliciteren van onze sollicitanten, feliciteren we eigenlijk ook onszelf. We sturen ze een bos bloemen, omdat wij oprecht blij zijn als iemand een baan heeft gevonden. Dat soort momenten willen we graag vieren. Het zien van de selfies brengt een lach op ons gezicht en een gevoel van trots. Je moet maar eens goed kijken naar de gezichten van deze mensen. Er is niets mooier dan een “Yes, ik ben aangenomen-gezicht”. Daar doen we het voor.

Marieke Perez snapt het! Netwerken is in coronatijd belangrijker dan ooit! Alleen op online vacatures reageren levert frustratie op. Marieke had in 1 week 2 aanbiedingen èn een 3e in de pijplijn. En dat nog wel in een andere functie èn een andere branche.
Veel geluk Marieke, zowel zakelijk als privé!

Marieke

Deze aanstormend leider ging recht op zijn doel af. Zo maakte hij een professioneel promotiefilmpje om in te zetten bij het netwerken. 1 december start Rens als manager Commercie and Operations bij Bouwmaat. Een mooie nieuwe stap in zijn carrière. Succes Rens!

Rens

Merk jij ook dat de markt aantrekt? Roel Pakkert wel. Hij kon kiezen uit meerdere aanbiedingen. Hij volgt zijn hart en gaat aan de slag als HR-adviseur bij de Gemeente Rijswijk. We houden contact, Roel. Heel veel geluk in je nieuwe baan.

Roel

Omscholen op latere leeftijd? Waarom niet?! Mireille Huijbers maakte de overstap van Personal banker/Vermogensadviseur naar beleidsmaker/adviseur in de culturele sector en volgde daarvoor de opleiding Fine Art & Design in Education.

Mireille

Voor mijn vakantie twijfelde Debbie Korthals nog of er wel iemand op haar zat te wachten in coronatijd…
Ja dus! Zij werkt inmiddels met heel veel plezier bij Infomedics op 6 minuten fietsafstand van haar huis.

Debbie

Solliciteren ten tijde van het Coronavirus: Francis Sikkes postte haar cv op Facebook. Dit leidde tot 2 sollicitatiegesprekken. Ze mocht bij beide bedrijven beginnen. Haar keus is gevallen op het Hypotheek Advies Centrum Winterswijk, waar zij 1 juni start. Succes Francis!

Francis