Supertrots zijn we op onze Wall of Fame!

“Ik heb een baan!”

Met het feliciteren van onze sollicitanten, feliciteren we eigenlijk ook onszelf. We sturen ze een bos bloemen, omdat wij oprecht blij zijn als iemand een baan heeft gevonden. Dat soort momenten willen we graag vieren. Het zien van de selfies brengt een lach op ons gezicht en een gevoel van trots. Je moet maar eens goed kijken naar de gezichten van deze mensen. Er is niets mooier dan een “Yes, ik ben aangenomen-gezicht”. Daar doen we het voor.

Suzanne heeft een mooie lach op haar gezicht! En dat snappen wij als S-Buddy maar al te goed. Ze gaat na een geslaagde sollicitatie procedure als communicatie medewerker aan de slag bij EBN bv. Haar Sollicitatie-Buddy Natasja Hallema stuurde een flinke bos bloemen om haar te feliciteren.

Suzanne

Jeroen van Doorn steekt zijn duim omhoog! Hij gaat als consultant aan de slag bij Enigma Consulting. Zijn S-Buddy Margaret stuurde een flinke bos bloemen om hem te feliciteren met zijn nieuwe baan. 

Jeroen

Magalie Francois is het nieuwe Hoofd Secretariaat bij Swazoom. De baan van haar dromen. Maar dat zie je wel aan haar gezicht. Haar S-Buddy Peter Koorn is net zo trots. Hij gunt haar dit zo!

Magalie

Hendrik Hoekstra is 24 april gestart als onderhoudsmedewerker bij een visbedrijf op Urk. Hij vindt het helemaal fantastisch. Jantine was zijn S-Buddy. Ze zal zijn gezelligheid missen!

Hendrik

Jenny gaat aan de slag als financial assistent bij Vistra. Zo zie je maar weer wat je met een S-Buddy (Margaret) en trouw bezoek aan onze workshops kunt bereiken. Wat een zomerse foto hè? We gaan je missen Jenny!

Jenny

Ronald heeft een nieuwe baan. Zijn S-Buddy Peter Koorn is bijna net zo blij als Ronald. Hij is begonnen als senior sales medewerker.

Ronald