Sollicitatie Buddy de onderneming

Samen leren

De laatste jaren ontwikkelt Sollicitatie Buddy zich steeds meer als een volwaardige professionele businesspartner voor uitstroom van (ex) medewerkers. De werkervaring van onze Sollicitatie Buddy’s, accountmanagers en eigenaren past perfect bij onze corporate opdrachtgevers en kandidaten. Sollicitatie Buddy creëert een leeromgeving voor Buddy’s en hun kandidaten op afstand van het eigen bedrijf los van tijd en plaats. Die afstand zorgt ervoor dat onze kandidaten intrinsiek gemotiveerd zijn om een nieuwe baan te vinden.  Sollicitatie Buddy’s zijn betrokken professionele sparringpartners van de werknemers. Zij dienen in alle vrijheid de ambities van hun kandidaten. Daarmee dragen zij tevens bij aan de organisatie doelstellingen van onze opdrachtgevers. Onze resultaten boeken we zo samen sneller, beter en leuker dan zonder een Sollicitatie Buddy.

Samen groeien

We werken als een tribe met zzp-ers en houden elkaar scherp en up to date. We organiseren intervisies en opleidingsdagen voor onze Sollicitatie Buddy. Daarnaast dragen onze accountmanagers bij aan de afstemming op maat van onze dienstverlening. Onze manager new business gaat nieuwe relaties aan met organisaties waar we echt het verschil kunnen gaan maken. Op deze manier willen we de komende jaren verder groeien, om relevant te kunnen zijn in de ontwikkeling van organisaties en bij te dragen aan het geluk in levens van steeds meer kandidaten.

diverse_a1

Je krijgt de klanten die je verdient.
"Mijn waarden zijn vrijheid, betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Bij het oprichten van een eigen onderneming vallen die waarden als vanzelf samen met je bedrijf. Sterker nog je eigen waarden, en die van mijn businesspartner Freek Sanders, zijn de onderscheidende elementen die S-Buddy zo bijzonder maken. Ik vind het een voorrecht dat we iedere dag een bijdrage mogen leveren aan gezonde vitale organisaties en een leven met zinvol werk voor onze kandidaten.”

Akkie Muller, eigenaar en oprichter Sollicitatie-Buddy