Jouw werk. Onze wereld.

Meer weten? Bel 035 7856749

Ik ben werkgever

S-Buddy is jullie door- en uitstroompartner

Wie gaat jullie medewerkers nu verder helpen? Zij moeten of willen een volgende loopbaanstap maken. Intern of extern. Wij maken natuurlijk eerst afspraken met betrekking tot de opdracht, het resultaat en de kosten.

Direct aan de slag

Daarna gaan onze Buddy’s direct aan de slag met de betreffende (ex) medewerkers. We starten met een persoonlijke kennismaking en de uitleg van onze werkwijze. Er worden direct meters gemaakt; no-nonsens, betrokken en persoonlijk. Maandelijks ontvangen jullie een stand van zaken met de behaalde resultaten. En dan blijkt dat wij het zoektraject met maanden hebben kunnen verkorten.

Welke diensten leveren we precies?

Onze begeleiding kan betrekking hebben op één van de volgende drie gebieden: carrière coaching, outplacement of samen solliciteren.

S-Buddy in 2 minuten

diverse_quote13-16-4

“Als één van onze kandidaten een baan heeft weten te bemachtigen sturen we een bos bloemen. We vragen ze ons een selfie terug te sturen. Van die foto’s worden wij oprecht blij. Waarom eigenlijk? Omdat wij dan diep van binnen voelen hoe mooi het is om met ons sollicitatie specialisme anderen écht te kunnen helpen.”

Peter Koorn, S-Buddy van het eerste uur.

Lees de laatste berichten