Jouw werk. Onze wereld.

Meer weten? Bel 06 2266 9359

Ik ben werknemer

Samen op zoek naar een nieuwe baan

Op zoek gaan naar een nieuwe baan kan als een grote uitdaging voelen. Zeker als je er zelf niet voor gekozen hebt, omdat je bijvoorbeeld onderdeel bent van een reorganisatie. Dan is het fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat en dat solliciteren voor iedereen te leren is. Door een Sollicitatie-Buddy in te schakelen krijg je die ondersteuning die je nodig hebt om het solliciteren beter, leuker én sneller te maken.

Jouw kennis is een Buddy

S-Buddy’s zijn op en top professionals en rasechte netwerkers met veel kennis en ervaring op het gebied van solliciteren. En die kennis en ervaring gebruiken ze graag om jou sneller aan een goede baan te helpen. Een S-Buddy is je persoonlijke steun en toeverlaat bij het solliciteren. 7 dagen per week 24 uur per dag kun je bij ons leren solliciteren. Sparren over je brief en CV, tips om beter te netwerken, even stoom afblazen als je bent afgewezen maar ook een feestje vieren als je een ronde verder bent.

Wil je snel weer aan het werk?

Sollicitanten met een S-Buddy zijn gemiddeld 6 maanden sneller aan het werk. Dat is 50% sneller dan wanneer ze geen ondersteuning krijgen. Je S-Buddy staat altijd voor je klaar. Maar hij of zij zal zich niet aan je opdringen. Jij kiest hoe en wanneer je in contact treedt. Even bellen, een e-mailtje heen en weer, sms’en, skypen, chatten… het kan allemaal.

S-Buddy in beeld (2:47sec)

_IB_6101

"Het kwam als een donderslag bij heldere hemel. Ik had wel gehoord dat er een reorganisatie aan zat te komen, maar ik dacht dat ik buiten de gevarenzone zat. Mijn manager deelde het mij kort en duidelijk mede. Ik werd verwezen naar het Mobiliteitscentrum. Na een intakegesprek koos ik voor S-Buddy; en daar ben ik nog steeds blij mee. Op de momenten dat ik daar behoefte aan had was mijn S-Buddy er. Ze had verstand van zaken, was praktisch en doortastend. Binnen een maand of 5 vond ik een nieuwe baan. Ik zal mijn S-Buddy missen, maar ben toch vooral blij dat ik nu weer aan de slag ben."

Lees de laatste berichten