Ik ben boventallig

De outplacement specialisten van Sollicitatie Buddy staan 24/7 voor je klaar

Je zit straks zonder werk en wilt graag zo snel mogelijk een nieuwe, leuke en passende baan vinden. Welke richting ga je op? Hoe pak je dat aan? Welke stappen kun je het beste zetten? Hoe zorg je ervoor dat je met de juiste werkgevers in gesprek komt? Dit zijn vragen die aan bod komen als je ondersteund wordt door een van de outplacement specialisten van Sollicitatie Buddy. Mensen met jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar nieuw werk. Met aandacht voor jouw specifieke situatie.

Kies zelf voor een Sollicitatie Buddy die bij je past

Je hebt behoefte aan een betrokken outplacement specialist die je alle ins en outs van het solliciteren leert toepassen. Die samen met jou werkt aan een perfect cv en een krachtige brief, je helpt je eigen netwerk (maar ook die van de S-Buddy organisatie) te gebruiken, je feedback geeft over je LinkedIn profiel en je steunt om vol energie en met doorzettingsvermogen te solliciteren.

Onderzoek je ‘klik’

Omdat een persoonlijke klik tot betere resultaten leidt, kun je je eigen outplacement specialist kiezen. Je start het traject met een uitgebreide kennismaking. Daarna zet de begeleiding zich voort via de communicatiekanalen zoals jij ze wenst: frequent en vooral persoonlijk. Je Sollicitatie Buddy staat 24/7 voor je klaar.