De businesspartner die écht bij je past

It’s the click, stupid

Het succes van samenwerken wordt voor een groot deel bepaald door de ‘klik’ en het vertrouwen dat je in elkaar hebt. Wij als Sollicitatie Buddy vinden dat cruciaal. We staan buiten jullie organisatie en begeleiden jullie (ex) medewerkers als onpartijdige steun en toeverlaat.

Speed of trust

Vertrouwen speelt daarbij een belangrijke rol. We zijn persoonlijk betrokken bij onze kandidaten en resultaatgericht. Onze maandelijkse rapportages zijn op hoofdlijnen om zo het gevoel van “ik word gecontroleerd” bij de kandidaat te voorkomen. Dat is iets tussen de Sollicitatie Buddy en zijn of haar kandidaat. Wij willen afgerekend worden over de gemiddelde resultaten van al onze kandidaten bij jullie organisatie. Dat geeft vrijheid van handelen die gevoeld wordt door jullie (ex) medewerkers wat het resultaat ten goede komt. Wij doen ons werk naar beste vermogen en jullie kunnen de focus houden op de core-business.

Win-win; medewerker én organisatie

Daarmee dienen we twee doelen ineen; continuïteit van de organisatie en het realiseren van een volgende loopbaanstap van jullie medewerkers.