Sollicitatie Buddy oprichters

Volg je hart; dat is je missie

Freek Sanders en Akkie Muller zijn de bedenkers en oprichters van de Sollicitatie Buddy. De afgelopen jaren hebben zij samen met hun Sollicitatie Buddy’s een succesvol bedrijf weten neer te zetten. In 2021 heeft Akkie de Coöperatie overgenomen. Voor Freek was het moment gekomen om een nieuw pad in te slaan. Dat komt natuurlijk voort uit de constante worsteling om dicht bij jezelf te blijven. Niet toegeven aan de druk die een professionele organisatie met zich meebrengt. En keuzes maken die zich vanuit je gevoel opdringen.

Keep on track

Veel ondernemers schieten dan in een kramp waarbij zij steeds verder van hun kern komen te staan. De Sollicitatie-Buddy blijft denken vanuit hun klanten, de opdrachtgevers én de sollicitanten. Zij zijn ervan overtuigd dat oprechte aandacht, betrokkenheid en een gedegen kennis van zaken ruimte moet krijgen.

Feelings are facts

De Sollicitatie Buddy wil koste wat het kost voorkomen dat de organisatie verzandt in spreadsheet-management en winst optimalisatie, want dat gaat echt niet helpen om iemand sneller, beter en leuker aan een nieuwe baan te helpen.