Welke resultaten behalen wij?

Al honderden kandidaten aan een baan

De mensen die we begeleiden hebben zeer uiteenlopende achtergronden. 45% heeft een hbo/wo opleidingsniveau en bijna 40% heeft een mbo opleidingsniveau. En we begeleiden kandidaten die komen uit verschillende industrieën (bank- en verzekeringswezen, energie, media, ziekenhuizen) en met verschillende functies (database manager, marketing manager, call center medewerker, operations manager).

Wat zeggen onze kandidaten over de resultaten?

“Professioneel, met een vriendschappelijk tintje. Positieve ervaring met mijn Sollicitatie Buddy.”

 

“Er is een gezonde balans tussen begeleiding en mij het vertrouwen geven dat ik op de juiste weg ben.”

 

“Prima, helpt om de druk erachter te houden en gemotiveerd te blijven.”

 

“Mijn Sollicitatie Buddy is erg actief en belt mij regelmatig op om de stand van zaken door te spreken en tips te geven wat me erg goed bevalt.”

 

“Zeer positief. Erg attent, snelle reacties, bijzonder belangstellend.”

 

“Naar mijn idee is zij wat ik nodig heb. Zij is positief en haalt mij over de drempel wanneer ik minder gemotiveerd ben.”

"Dat is een mooi lijstje referenties hierboven, vind je niet? Krijgen we alleen maar lof toegezwaaid? Nee hoor, een Sollicitatie Buddy is ook maar een mens. En wij willen leren. We zijn net zo blij met positieve als kritische feedback. Wij sturen iedere kandidaat periodiek een evaluatieformulier om onze dienstverlening te meten. Als er een cijfer onder een 6 wordt gegeven bellen we de kandidaat op om te vragen wat we beter kunnen doen. Zo houden we de zaag scherp en leren we iedere dag van elkaar."
Manon Kors, Sollicitatie Buddy

PS. gemiddeld scoren we een 8,5 voor tevredenheid over onze dienstverlening. Daar zijn we trots op, natuurlijk.