Zoek je een nieuwe baan? Wij helpen je.
Meer weten? Bel 035 - 785 67 49

sollicitatie coaching bij reorganisaties

Een reorganisatie, en nu...?

Door de coronacrisis zijn er veel reorganisaties aangekondigd. Een onzekere tijd begint en zelfs de meest rotsvaste personen kunnen vertwijfeld raken. Zit je nu ineens zonder werk?

De werkgever maakt bij een reorganisatie een sociaal plan, dat in samenwerking met vakbonden en de ondernemingsraad wordt opgesteld. In een sociaal plan staan zaken als: welke medewerkers zijn boventallig, vloeien zij op natuurlijke wijze af of moeten er gedwongen ontslagen vallen, welke maatregelen tot herplaatsing zijn er, is er een outplacementregeling en van welke regelingen kunnen medewerkers gebruikmaken. Een Sollicitatie Buddy is vaak een van die regelingen. Je persoonlijke steun en toeverlaat bij het solliciteren. 7 dagen per week 24 uur per dag kun je bij ons leren solliciteren.

Samen op zoek naar een nieuwe baan

Als je je baan verliest wil je maar één ding; zo snel mogelijk een nieuwe, leuke en passende baan vinden. Welke richting ga je op? Hoe pak je dat aan? Welke stappen kun je het beste zetten? Hoe zorg je ervoor dat je met de juiste werkgevers in gesprek komt? Dit zijn vragen die aan bod komen als je ondersteund wordt door een Sollicitatie Buddy.

Sollicitatie Buddy’s zijn op en top professionals en rasechte netwerkers met veel kennis en ervaring op het gebied van solliciteren. En die kennis en ervaring gebruiken ze graag om jou sneller aan een goede baan te helpen. Sparren over je brief en CV, tips om beter te netwerken, even stoom afblazen als je bent afgewezen maar ook een feestje vieren als je een ronde verder bent.

Wil je snel weer aan het werk?

Sollicitanten met een Sollicitatie Buddy zijn gemiddeld 6 maanden sneller aan het werk. Dat is 50% sneller dan wanneer ze geen ondersteuning krijgen. Je Sollicitatie Buddy staat altijd voor je klaar. Maar hij of zij zal zich niet aan je opdringen. Jij kiest hoe en wanneer je in contact treedt. Even bellen, een e-mailtje, sms’en, skypen, chatten… het kan allemaal.

Gemiddeld 6 maanden sneller aan het werk

Marieke Perez snapt het! Netwerken is in coronatijd belangrijker dan ooit! Alleen op online vacatures reageren levert frustratie op. Marieke had in 1 week 2 aanbiedingen èn een 3e in de pijplijn. En dat nog wel in een andere functie èn een andere branche.
Veel geluk Marieke, zowel zakelijk als privé!

Marieke

Deze aanstormend leider ging recht op zijn doel af. Zo maakte hij een professioneel promotiefilmpje om in te zetten bij het netwerken. 1 december start Rens als manager Commercie and Operations bij Bouwmaat. Een mooie nieuwe stap in zijn carrière. Succes Rens!

Rens

Merk jij ook dat de markt aantrekt? Roel Pakkert wel. Hij kon kiezen uit meerdere aanbiedingen. Hij volgt zijn hart en gaat aan de slag als HR-adviseur bij de Gemeente Rijswijk. We houden contact, Roel. Heel veel geluk in je nieuwe baan.

Roel

Omscholen op latere leeftijd? Waarom niet?! Mireille Huijbers maakte de overstap van Personal banker/Vermogensadviseur naar beleidsmaker/adviseur in de culturele sector en volgde daarvoor de opleiding Fine Art & Design in Education.

Mireille

Voor mijn vakantie twijfelde Debbie Korthals nog of er wel iemand op haar zat te wachten in coronatijd…
Ja dus! Zij werkt inmiddels met heel veel plezier bij Infomedics op 6 minuten fietsafstand van haar huis.

Debbie

Solliciteren ten tijde van het Coronavirus: Francis Sikkes postte haar cv op Facebook. Dit leidde tot 2 sollicitatiegesprekken. Ze mocht bij beide bedrijven beginnen. Haar keus is gevallen op het Hypotheek Advies Centrum Winterswijk, waar zij 1 juni start. Succes Francis!

Francis

een selectie van

Onze Sollicitatie Buddy's

Evert-Jan Top

Angela Hagen

Peter Koorn

Sophie Kuijper

diverse_quote13-16-3

Informatie

Heb je vragen over Sollicitatie Buddy? Neem dan contact op met mij.
Dan zal ik zo snel mogelijk reageren.

Contactformulier S-Buddy reorganisatie