Onze Sollicitatie Buddy’s

Passie voor werk vinden

Onze Sollicitatie Buddy’s hebben uiteenlopende achtergronden. De gemene deler is dat ze allemaal ervaren en gedreven netwerkers zijn met ruime ervaring en kennis op het gebied van persoonlijke positionering, werk zoeken en solliciteren.

Alle Sollicitatie Buddy’s zijn op en top professionals die ervoor hebben gekozen om medewerkers te helpen met het vinden van een nieuwe baan. Bekijk hun profiel en neem gerust contact met ze op.

Evert-Jan Top

Angela Hagen

Peter Koorn

Sophie Kuijper

Margaret Stokwielder

Jantine van Maarschalkerwaart

Karin Sarrucco

Manon Kors

Margot van Keulen

Nicole Loeffen

diverse_quote13-16-2

"De mooiste momenten in mijn tijd bij Sollicitatie Buddy zijn als ik in gesprek kan met nieuwe opdrachtgevers. Het is lastig om in eerste instantie de juiste contactpersonen te vinden en een afspraak in hun agenda te krijgen. Iedereen heeft al 'outplacementbureaus' en een overvolle agenda. Twee van de kerncompetenties van een sollicitant zijn doorzetten en motivatie houden. Dat inspireert mij om onze missie uit te willen blijven dragen. En als ik dan aan tafel zit en we de problematieken bij deze organisatie bespreken blijkt elke keer dat mensen blij worden van onze Sollicitatie Buddy methode. Het is onderscheidend, innovatief en we boeken telkens aansprekende resultaten. Ja, tijdens zo'n gesprek is het een feestje om Sollicitatie Buddy te mogen vertegenwoordigen."

Dick Wassenberg, accountmanager zakelijk Sollicitatie Buddy.

Lees de laatste berichten