Over de Streep

Workshop: Over de Streep

In november 2019 hebben we twee verkorte Over de Streep workshops gehouden bij de Volksbank. Onze werkwijze is geïnspireerd op een zorgvuldig ontwikkelde methode uit Amerika. Deze methode is onder meer bekend van het TV-programma ‘Over de Streep’. Eerder hebben we dit gedaan bij vele andere organisaties. Het effect is overal hetzelfde: het vertrouwen, de onderlinge openheid en de veiligheid nemen toe. Sollicitatie en Carrière Buddy Evert-Jan Top vertelt:

Veel deelnemers gaven aan een bijzondere ervaring te hebben gehad. Er werd meer gevoeld, meer openheid en verbinding ervaren na afloop. We zijn vaak gewend om ons vooral ‘boven de waterlijn’ te laten zien. Soms kan dit ook lastig anders. Maar vrijwel iedereen is het erover eens dat het beter werkt en fijner is wanneer we open zijn en durven delen met elkaar. Hierdoor gaat er geen energie verloren aan mooi weer spelen. Ook verbetert de sfeer en wordt het makkelijker om je blijvend uit te spreken.”

Een Over de Streep workshop zorgt op een speelse manier voor diepgang en openheid. Zo vergroot het zelfinzicht van deelnemers en verbetert het de communicatie vaardigheden en in groepsverband de communicatie onderling. Deelnemers ervaren een emotionele binding die het plezier in effectief samenwerken vergroot. We bieden de workshop Over de Streep aan voor teams, organisaties en bedrijven. Voor meer inhoudelijke informatie hierover kun je contact opnemen met Evert-Jan Top op 06-50230501 of via evert-jan.top@sbuddy.nl.